Nu trendar ribbväggarna

ribbväggarna

De syns numera i varendaste inredningsreportage och för ett par år sedan hade jag ingen aning om vad det var för något. Kanske inte reflekterat över att de fanns, om de har funnits. Jag pratar om ribbväggen.

Nu senast hamnade jag på ribbvägg.se, en sida om just ribbväggar. Vad annars?

Nu fanns det inte vad jag var ute efter, det var mest ord och det jag var ute efter är bilder. Bilder som föder idéer. Det stavas I N S P I R A T I O N. Men det gav min ändå de verktyg i form av tankar jag behövde för att komma vidare. Försökte först med Google bildsök, men inte ens det gav mig det önskade resultatet. Sedan, som en blixt från ovan(der) så kom det självklara. Pinterest.
Med denna sökning så vaknade de flesta idécellerna till liv. Det ser just nu ut att sluta med att det åtminstone blir ett försök att få till en sänggavel. Det blir lagom och på mitt sätt. Då har jag kommit en bit på vägen och skapat lite plats för andra idéer. Vad ska jag dyka på nu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *